Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Večer za toplu sjetu

01.02.2012. 23:00
Večer za toplu sjetu


Svaka pjesma ima svoj razlog zbog čega se nalazi na albumu, a na koncertu svaku najavim na poseban način, tako da se zna zašto je pjevam, kazao nam je Zoran Predin


Zoran Predin i Matija Dedić sljedeću subotu će u klubu Arsenal predstaviti pjesme s njihova zajedničkog albuma “Tragovi u sjeti”, ali i neke od najpoznatijih pjesama iz Predinova bogatog autorskog opusa. Album “Tragovi u sjeti” opisan je kao poslastica minimalistički obrađenih pjesama što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija – “Ti si mi u krvi” Kornelija Kovača, Bregovićeva “Te noći kad umrem”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora. Album je najavljen videospotom i singlom “Te noći kad umrem”, a ovih dana bit će gotov i drugi videospot za novi singl “Ti si mi u krvi”.
– To su poznate pjesme, mega hitovi mojih kolega i moje najpoznatije, u svom osnovnom sjaju. Tekstovi i bazične melodije, koje vape za zajedničkim pjevanjem. Bit će i suza i puno tople sjete. Svaka pjesma ima svoj razlog zbog čega se nalazi na albumu, a na koncertu svaku najavim na poseban način, tako da se zna zašto je pjevam, kazao nam je Zoran Predin prije nekoliko dana.
Ulaznice za koncert potražite u Arsenalu, Dallas Music Shopu i putničkoj agenciji Aquarius u Zadru.