Uvjerljiv poraz odbojkaša Zadra u Velikoj Gorici

Slika korisnika admin
Autor: 
Zabrinuta lica Miroslava Vabeca i Bobana Čavraga

Zadrani su u Velikoj Gorici odigrali vjerojatno najlošiju utakmicu sezone. Bez obzira na izostanak Stipe Belića i Josipa Viduke momčad s Višnjika puno više je očekivala od dvoboja koji je za oba sastava imao veliki značaj. Domaćini su pobjedom potvrdili plasman u doigravanje u koje će prenijeti i tri boda osvojena protiv Zadra. Osim toga, Gorica se bodovno izjednačila sa Zadranima koji su izgubili prvo, a zbog lošijeg set i drugo mjesto na ljestvici. Trener Marin Masnić nakon utakmice mogao je tako samo slijegati ramenima tražeći objašnjenje skromnog izdanja svojih igrača.

- Podbacili smo u svim elementima igre, počevši od prijema. Osjetio se izostanak Belića i praktično cijelu utakmicu nismo imali pravi prijem. Napadi koje smo uspjeli posložiti završavali su jako loše. Ni termin utakmice, koje je počela u 13 sati, nije nam išao na ruku, ali sve to je sad ionako manje bitno - kaže Masnić.

Zadar je nešto odigrao samo u prvom dijelu prvog seta. U drugom setu "plavi" su se vratili nakon velikog zaostatka i uspjeli izjednačiti na 20:20, da bi potom izgubili pet poena zaredom. Treći set "igrali" su samo domaćini.

GORICA 3

ZADAR 0

(25:22, 25:20, 25:18)

VELIKA GORICA - Gradska dvorana. Gledatelja: 50. Suci: Kranjc (Karlovac), Ramić (Sisak).

GORICA: Zaimović, Nikolaus, Šulc, Dolenec, Pribanić, Erceg, Dumbović, Skorin, Antonović, Humski, Burčul, Smej. Trener: Nikola Jugo.

ZADAR: Lučić, Vabec, Čavrag, Surać, Paleka, Kokić, Grubišić, Čubrilo, Kvartuč, Pavić, Klanac, Ivanov. Trener: Marin Masnić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno