Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Kupnjom kalendara doniraju se Latica i Voštarnica

03.02.2020. 19:15


Zainteresirani još uvijek imaju vremena nabaviti kalendare za 2020. godinu raznih dimenzija, malih, srednjih i velikih koji se mogu nabaviti u FG Grafici i GS studiju, u rock baru Trooper, caffee baru Yachting, caffee baru Barka i Autodijelovima Tokić. Naime, sav prihod od prodaje kalendara namijenjen je OŠ Voštarnica i dječjem vrtiću Latica.
Ovaj humani projekt pokrenuo je i osmislio Zadranin Dennis Botazzo, vlasnik Ozz’s Granny Garagea. Uz pomoć nekolicine svojih prijatelja i entuzijasta uspio je realizirati svoju ideju. Pridružili su mu se glavni fotograf Marino Brkljača, »Behind the scenes« fotograf Lucijan Madunić, Ivan Božić i Igor Goić, koji su ustupili rasvjetnu opremu, te Aldo Katić, Božo Matulić i Lovre Magaš, koji su pomogli oko specijalnih efekata na fotografijama. Cilj ove ekipe je pomoći djeci s poteškoćama u razvoju
Fotografije ovog kalendara sasvim su drugačijeg stila i tematike. Naviknuli smo na fotografije raznih godišnjih doba, panorama, prirode, gradova i mjesta dok su na ovim fotografijama u fokusu bajkeri pa čak i dvije simpatične i šarmantne djevojke. Pozivamo Zadrane i stanovnike Zadarske županije da pokažu još jednom svoje veliko srce jer novac od prodaje kalendara ide u donacije za DV Latica i OŠ Voštarnica Zadar.
Kalendari se mogu naručiti i putem Facebooka, porukom na Dennis Botazzo ili Ozz’s Custom Garage.