Rekonstrukcija i uređenje stare gradske jezgre

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika kresimir.rados
Sutra u Benkovcu završna konferencija projekta
Autor: 
Na konferenciji će gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić i njegovi suradnici upoznati novinare s ovim projektom čija je ukupna vrijednost 16.314.124,23 kuna
arhiva ZL
Rekonstrukcija i uređenje stare gradske jezgre u sklopu Intervencijskog plana Grada Benkovca

U srijedu 3. veljače ove godine u benkovačkoj Gradskoj knjižnici bit će održana završna konferencija projekta pod nazivom - »Rekonstrukcija i uređenje stare gradske jezgre« u sklopu Intervencijskog plana Grada Benkovca.
Na konferenciji će gradonačelnik Grada Benkovca Tomislav Bulić i njegovi suradnici upoznati novinare sa svim detaljima, komponentama i aktivnostima obuhvaćenima ovim projektom čija je ukupna vrijednost 16.314.124,23 kuna.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a provodi se i financira u sklopu Operativnog progama Konkurentnost i kohezija 2014. -2020. godine. Intervencijski plan Grada Benkovca sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za Regionalni razvoj, a njegova ukupna vrijednost iznosi 25 milijuna eura ili 180 milijuna kuna.
Naime, nakon potpisa sporazuma sredinom svibnja 2017. godine između Grada Benkovca, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te Ministarstva rada i mirovinskog sustava, u Gradu Benkovcu počeli su s prijavom projekata i izradom projektne dokumentacije, a nakon ovog projekta dolaze projekti Benkovački sajam, Poduzetnička zona Benkovačko Selo, plaža Karin Donji, Zavičajni muzej, mreža društvenih domova u Smilčiću, Nadinu, Lisičiću i Vukšiću, izgradnja prometnica, vodovodnih mreža i cijeli niz drugih projekata.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno