Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Danci žele u Soline

Autor: Jelica Farkaš

01.03.2009. 23:00
Danci žele u Soline


Doista smo bili ugodno iznenađeni ne samo zanimanjem za kamp, već i poznavanjem ovog područja pogotovo kod onih mlađe generacije. Park Soline koji smo predstavili bio im je zanimljiv, tim prije što je na razini visoke četiri zvjezdice, navode sudionici sajma


Na nedavnom specijaliziranom kamping sajmu održanom u danskom gradu Herningu biogradska Ilirija predstavila je svoj kamp Park Soline.
Ovaj veliki kamping sajam okupio je preko 60.000 posjetitelja, a pokazano zanimanje za Zadarsku županiju, posebno Biograd, kao i sam kamp, bilo je zaista ugodno iznenađenje. Kazali su nam to prezentatori Ilirijinog kampa Kristina Brčić, voditeljica prodaje i marketinga kampa, i Danijel Karabatić, šef recepcije.
– Doista smo bili ugodno iznenađeni ne samo zanimanjem za kamp, već i poznavanjem ovog područja pogotovo kod onih mlađe generacije. Park Soline koji smo predstavili bio im je zanimljiv tim prije što je na razini visoke četiri zvjezdice, ima pješčanu plažu i hladovinu borova, a također je i u neposrednoj blizini grada. Činjenica da su u užoj i široj okolici uz ostale prirodne specifičnosti i tri nacionalna parka kao i Park prirode Vransko jezero, dodatno je pojačala zanimanje Danaca. Opći je dojam da bi pokazano zanimanje za kamping turizam ove godine moglo u Biograd dovesti veće skupine Danaca te biti važan faktor u konačnim turističkim rezultatima, navode iz Ilirije, dodajući kako su ulaganja u kamp Park Soline bez sumnje dala rezultate, jer uz stalne goste kampa koji ga već od ranije znaju, tu su i novi gosti koje, ističu u Iliriji, treba pridobiti i zadržati.