Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Benkovčani i Polačani skupili 22 medalje

01.03.2011. 23:00
Benkovčani i Polačani skupili 22 medalje


Održan je  treći Ilidža Open Kup Grada  Sarajeva. Na ovogodišnjem  međunarodnom Kupu Grada  Sarajeva nastupilo je 300 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije,  Češke i Bosne i Hercegovine.  Pored deset klubova iz Hrvatske najbolji uspjeh su ostvarili članovi Team MI6 koji  su se okitili titulom najuspješnijeg tima te osvojili 22  odličja.
U Sarajevu su Benkovčani i  Polačani nastupili u tatami disciplinama, u semi i light contactu. Odličan posao napravila je Antonela Peraić koja je  proglašena najboljom starijom kadetkinjom u semi contactu. Ona je osvojila dva zlata.
Odličan rezultat je postigla i  Danijela Perković, koja je također osvojila dva zlata. Veteran kluba sa samo 20 godina  i više od 400 borbi, Matej  Lebo se također dva puta  penjao na najviše postolje s  osvojenim zlatnim medaljama.
Lebo se iskušao i u disciplini KL (Kick Light) gdje je  ispao u polufinalnoj borbi te  se zadovoljio brončanom medaljom.
Zlatom i srebrom se okitila  Sanja Soldo u kategoriji  mlađih kadetkinja, dok su  Kristina Jurjević i Karla Bobanović osvojile srebrnu i  brončanu medalju. Dvostrukim brončanim medaljama  dobar rezultat su napravile  Beta Hasanović, Anđela Bobanović, Ante Banović i Karmen Galac kao i njihovi kolege Bruno Mikulić, Matej  Lebo i Nikolina Perković u  svojim kategorijama.
– Po tko zna koji put se  dokazalo da na ovako velikim  natjecanjima mogu parirati  samo vrhunski pripremljeni  borci. Mislim da smo i ovaj put  dokazali da spadamo u tu kategoriju – kazao je trener Elvis  Nakić. 
 


Team MI6 predstavio Ljetni kamp u Biogradu


Posjet Sarajevu čelni ljudi Teama MI6  iskoristili su i održali konferenciju za  novinare na kojoj su promovirali ljetni  kamp kicboxinga “Combat Sports Summer Camp”, koji će se održati u Biogradu  od 21. do 31. srpnja. Također je dogovorena suradnja s drugim kickboxing  savezima te njihovim voditeljima i klubovima. Bosanski savez je zatražio da  Elvis Nakić bude gost i prisustvuje sjednici Upravnog odbora Kickboxing saveza BiH.