Srijeda, 8. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

Prva tri mjesta pripala Zadranima

01.03.2012. 23:00
Prva tri mjesta pripala Zadranima


Na prvom mjestu Dominik Čolak iz škole Šimuna Kožičića Benje, drugo mjesto zauzeo je Šime Erslan iz iste škole, dok je treće mjesto pripalo Ani Pušnik iz OŠ Šime Budinića


Osnovna škola Biograd bila je domaćin Županijskog natjecanja učenika osnovnih škola iz fizike. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovala su 22 učenika iz Zadra, Biograda, Gračaca, Zemunika, Svetog Filipa i Jakova, Nina i Privlake.
Prema privremenim rezultatima, najuspješniji u ovom natjecanju bili su učenici zadarskih škola koji su zauzeli prva tri mjesta. Na prvom mjestu sa 49 bodova je učenik Dominik Čolak iz škole Šimuna Kožičića Benje s mentoricom Snježanom Stanin. Drugo mjesto sa 48 bodova zauzeo je također učenik iste škole Šime Erslan s mentoricom Mirjanom Perić, dok je treće sa 44 boda pripalo Ani Pušnik iz OŠ Šime Budinića s mentoricom Ana Lipoščak. Na četvrtom mjestu je učenica Una Rastović iz OŠ “Nikola Tesla” iz Gračaca koja je prikupila 43 boda čiji mentor je Željko Jovančević. Peto mjesto sa 37 bodova pripalo je Luciji Kolanović iz osnovne škole Šimuna Kožičića Benje s mentoricom Mirjanom Perić, dok je šesto mjesto i ujedno najbolji plasman biogradskih osnovaca pripalo Miji Delin s osvojenih 36 bodova i mentorom Antom Božulićem.