Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zadrani u lovu na drugo mjesto

Autor: Čedo Fabulić

01.03.2013. 23:00
Zadrani u lovu na drugo mjesto

Foto: Vedran SITNICA



Ljubitelje odbojke u subotu na Višnjiku očekuju nova uzbuđenja. U devetom kolu doigravanja u trećoj skupini 1 – A lige odbojkaša Zadar će ugostiti momčad Karlovca. Vrlo bitna utakmica za zadarske odbojkaše u borbi za drugu poziciju koja pored prvog na ljestvici vodi u daljnju fazu natjecanja, odnosno u borbu za prvaka.
U osnovnom dijelu prvenstva Zadrani su kao domaćini na Višnjiku pobijedili momčad Karlovca (3:1) prepustivši im samo jedan set i to onaj prvi. Kasnije je sve došlo na svoje te je do izražaja došla kvaliteta zadarskih odbojkaša.
 – Iako smo favoriti, utakmici treba pristupiti maksimalno ozbiljno. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju – kaže trener Marin Masnić.
U isto vrijeme Zadrani će osluškivati ishod druge utakmice koja se igra u Daruvaru gdje će u derbiju kola Daruvar ugostiti lidera momčad Zagreba. Naravno, povoljan ishod za Zadar bio bi poraz Daruvara s kojim bi nastavili borbu za drugo mjesto.
Ovoj utakmici prethodit će utakmica žena, odnosno 1. B Hrvatske lige. U sklopu 15. kola za sada trećeplasirana ekipa Zadra dočekuje Vodnjan, ekipu koja je na ljestvici samo jedno mjesto ispod Zadranki. Nema sumnje da će u ovom derbiju kola gledatelji gledati zanimljivu odbojku.