Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri teške krađe

02.03.2021. 08:44


U vremenu od 20.veljače do 01. ožujka u Kruševu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 64-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio pumpu za prskanje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Tijekom vikendai u Kožinu se dogodila teška krađa, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt 23-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio televizor, monitor računala, radio te električni alat. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, javlja PU Zadarska.
Ovog je vikenda u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kozmetički salon 40-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac i kozmetičke proizvode. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Još se jedno razbojništvo dogodilo u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru. Naime, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a i protiv ovog nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, javljaju iz PU Zadarske .