Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Serie A

Crveni karton u 32. minuti usmjerio utakmicu u Rimu, Lazio slavio u velikom derbiju

Autor: Hina

19.03.2023. 21:33
Crveni karton u 32. minuti usmjerio utakmicu u Rimu, Lazio slavio u velikom derbiju

Foto: Foto REUTERS

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minuti. Tada je Ibanez, Brazilac u redovima Rome, dobio drugi žuti karton i nakon toga je sastav Josea Mourinha ipak bio inferioran u odnosu na gradskog rivala



RIM Kao i uvijek tako je i nedjeljni rimski derbi bio iznimno žestok i napet, a taj susret 27. kola talijanske Serie A dobili su nogometaši Lazija s minimalnih 1-0.


Ključni trenutak utakmice dogodio se u 32. minuti. Tada je Ibanez, Brazilac u redovima Rome, dobio drugi žuti karton i nakon toga je sastav Josea Mourinha ipak bio inferioran u odnosu na gradskog rivala.


Jedini pogodak postignut je u 65. minuti kada je vrlo lijepo suprotni kut Rominih vrata pogodio Mattia Zaccagni. Roma je unatoč igraču manje izjednačila odmah u idućem napadu. Strijelac je bio Casale, no VAR je poništio pogodak zbog zaleđa.




Do kraja se rezultat nije mijenjao te je Lazio po drugi puta ove sezone pobijedio mrskog rivala i to drugi put s 1-0. Ranije u sezoni Lazio je slavio golom Felipea Andersona.


Hrvatski nogometaš Toma Bašić ušao je za Lazio u igru u 89. minuti, a njegova je momčad privremeno skočila na drugo mjesto ljestvice. Roma je ostala peta.


Lazio je u zadnje tri utakmice, jedna u Serie A i dvije u Europskoj ligi, bio bez pobjede, upisao je remi i dva poraza. No, bila je ovo peta prvenstvena utakmica u nizu Lazija kako nije primio pogodak.