Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Glasovac dala potporu radnicima (FOTOGALERIJA)

01.05.2017. 22:00
Glasovac dala potporu radnicima (FOTOGALERIJA)


Zadarski SDP, u povodu Međunarodnog praznika rada, radnicama i radnicima koji su na ovaj dan radili, dijelio je karanfile kao simbol borbe za radnička prava.
Povorci ulicama zadarskog Poluotoka pridružila se i kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra Sabina Glasovac s kandidatima za zamjenike Erolom Gašijem i Kristijanom Kovačevićem, te SDP-ovi koalicijski partneri HNS i HSS.
Glasovac je ovim povodom svim Zadrankama i Zadranima čestitala Međunarodni praznik rada.
– Želim da ovaj dan iduće godine svi zajedno dočekamo u boljem okruženju, da bude što manje nezaposlenih građanki i građana, da mladi ne odlaze već ostaju u svome gradu, da bude manje onih koji rade, a ne primaju plaću ili kojima plaća ne stiže na vrijeme te manje radnica i radnika koji nemaju pravo na godišnji odmor, slobodne dane, bolovanje. Država i Zadar moraju dati odgovor i rješenje problema onih koji ne ostvaruju svoja radnička prava. Vjerujem da zajedno možemo ostvariti bolju budućnost svih naših sugrađana i radnika, kazala je Glasovac.
Nakon povorke obilježavanje Praznika rada nastavljeno je druženjem na Trgu pet bunara, uz sportske aktivnosti, ali i prvosvibanjski grah čime je zadarski SDP pokrenuo novu tradiciju u Zadru.