A.K.A Crescendo na putu za Moskvu

Slika korisnika anamarijabilan
Finale svjetskog a cappella natjecanja
A.K.A Crescendo jedna je od 194 grupa iz 26 zemalja iz cijelog svijeta koje će sudjelovati na festivalu koji već treću godinu za redom okuplja najbolje svjetske a capella umjetnike u glavnom gradu Rusije
Crescendo
Zadarski zbor spreman je za put u Moskvu

Članovi zadarske a capella skupine A.K.A. Crescendo su proteklog vikenda saznali da su prošli u finale svjetskog a cappella natjecanja koje će se održati u Moskvi. A.K.A Crescendo jedna je od 194 grupa iz 26 zemalja iz cijelog svijeta koje će sudjelovati na festivalu koji već treću godinu za redom okuplja najbolje svjetske a capella umjetnike u glavnom gradu Rusije. 

Crescendovci su pozitivnom šoku jer, kako kažu, nisu to ni u snu očekivali pa se, iz tog razloga, nisu niti pripremali.

- U nedjelju, 28. travnja, javljeno nam je da putujemo za Moskvu za četiri dana. Nije nam preostalo drugo nego odustati od posla, hrane, spavanja, disanja,…, života općenito,i tri dana živjeti na probama dok se ne srušimo negdje oko 2 i pol ujutro!, napisali su Crescendovci na svojoj Facebook stranici dodajući kako su upravo tako i izgledala njihova posljednja četiri dana. Naime, na predstojećem natjecanju ih očekuje turbo ritam gdje će sedam dana za redom, tri put dnevno izvoditi set od 30 minuta.

- Kako god prošli u Moskvi, mi smo već sada ponosni na odrađen posao i na činjenicu da i dalje stojimo na nogama!, napisali su članovi A.K.A Crescendo na svojoj Facebook stranici.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)