Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Darko Kovačević ozlijeđen u prometnoj nesreći

02.05.2019. 13:05
Darko Kovačević ozlijeđen u prometnoj nesreći


Neslužbeno doznajemo kako je Darko Kovačević Daruvarac jutros oko 4.30 sati sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je lakše ozlijeđen. 
Naime, kako doznajemo iz PU zadarske, rano jutros u mjestu Zapužane na benkovačkom području na raskrižju dionice D 27 i D 503 dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao automobil marke Audi zadarskih registarskih oznaka. Policija pretpostavlja kako je automobil najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine udario u zaštitnu metalnu ogadu.
 – U trenutku nesreće u vozilu su se nalazila dva muškarca – jedan 32-godišnjak te jedan 27-godišnjak. Stariji muškarac je odmah po nesreći kolima hitne medicinske pomoći prevezen u OB Zadar gdje mu je pružena medicinska pomoć. Konstatirane su lakše tjelesne ozljede, rekli su nam iz Pu zadarske. Ipak, identitet muškarca nisu mogli potvrditi. Dodali su kako u ovim trenutcima završava očevid na vozilu te se provodi se kriminalističko istraživanje nad ove dvije osobe kako bi se utvrdile točne okolnosti nesreće te tko je vozio kao i jesu li bili pod utjecajem alkohola.