Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Uredit će se i bivša vojna menza, “recepcija” Višnjika

02.05.2019. 10:14
Uredit će se i bivša vojna menza, “recepcija” Višnjika


Nekadašnja vojna menza, potom dugi niz godina prostor koji je trebao biti nešto poput „recepcije“ SC Višnjik, napokon je dočekao svoju prenamjenu. Prem riječima direktora SC Višnjik, Denisa Karlovića, kroz 15-tak dana će se objaviti natječaj za tu zgradu, a prema njegovom prijedlogu, u njoj će se nalaziti ugostiteljski objekt, uredski prostor za sportske udruge, prostor za navijačku udrugu, ured Košarkaškog kluba, fun shop te prostor za prodaju karata. 
– Ima dovoljno prostora za sve navedeno, tako da ćemo svim zainteresiranima dati priliku da se jave na natječaj. Zainteresiranih već sad ima popriličan broj, stoga vjerujem da će se prostori brzo popuniti, kazao je Karlović dodajući kako je u tijeku priprema natječaja. 
– Ta zgrada je isprva bila zamišljena kao recepcija Višnjika, međutim kako se su s vremenom uredile Banine, potom trim staza i naposljetku dječje igralište, njena derutnost danas uvelike dolazi do izražaja pa njeno uređenje mora što prije početi s realizacijom. S obzirom na opsežnost dokumentacije, velik broj dozvola koje se moraju prikupiti te ozbiljnost zahvata, s uređenjem će se vjerojatno krenuti dogodine, kazao je Karlović.