Natječaj za Vrančićeva nasljednika

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
bolnicavrt2
Vedran SITNICA
Dr. Dario Nakić spominje se kao najizgledniji kandidat za novog ravnatelja Opće bolnice

Nedugo nakon što je novoizabrani gradonačelnik dr. Zvonimir Vrančić podnio ostavku na mjesto ravnatelja zadarske bolnice, na kojemu je radio od 2002. godine, Upravno vijeće Opće bolnice Zadar jučer je raspisalo natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Opće bolnice Zadar. Natječaj je raspisan na temelju članka 40. i 41. Zakona o ustanovama, članka 59. Zakona o zdravstvenoj zaštiti i članka Statuta Opće bolnice Zadar te Odluke Upravnog vijeća od 25. svibnja 2009. godine.

Uvjeti za prijavu na natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Opće bolnice Zadar su završen sveučilišni diplomski studij - zdravstvenog, pravnog ili ekonomskog smjera i pet godina radnog iskustva u struci. Ravnatelj se imenuje na mandat od četiri godine, a po isteku mandata ista osoba može, također na temelju natječaja, biti ponovo imenovana. Rok za podnošenje prijava na natječaj je 15 dana od dana objave istog, a rok za obavještavanje kandidata o rezultatima izbora je 30 dana od zaključenja natječaja.

Kandidati za novoga ravnatelja, uz prijavu na natječaj trebaju priložiti diplomu o stučnoj spremi, potvrdu o radnom stažu ili preslik radne knjižice, plan i program rada za mandatno razdoblje, uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, domovnicu i životopis.

Podsjetimo, nakon što je dr. Zvonimir Vrančić podnio ostavku, vršitelj dužnosti ravnatelja zadarske Opće bolnice postao je njegov dosadašnji zamjenik dr. Dario Nakić. Dr. Nakić, kako je i sam nedavno potvrdio, javit će se na jučer raspisani natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Opće bolnice Zadar, a po svemu sudeći, on je najizgledniji kandidat za Vrančićeva zamjenika.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno