Kamber Kontić: Knjižnica će nastaviti biti središte zajednice

Slika korisnika admin
Marin GOSPIĆ

Jučer je bio i prvi radni dan Doroteje Kamber Kontić na njezinom novom radnom mjestu u Gradskoj knjižnici Zadar. Novu ravnateljicu koja je to mjesto preuzela od dosadašnjeg ravnatelja Ivana Pehara zatekli smo u uredu. Iako bez najave, Kamber Kontić spremno je pristala na fotografiranje na svom novom radnom mjestu, ali i na pokoje novinarsko pitanje.

- Prvi dan prolazi dobro. Upravo sam obavila razgovor sa dosadašnjim ravnateljem, gospodinom Ivanom Peharom. Kao što vidite, otvorena je upravo izložba korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Zadar i danas ima dosta događanja u knjižnici. Živo je kao i uvijek. Nadam se da ću dolaskom na radno mjesto ravnateljice knjižnice nastaviti dosadašnji put rasta i razvoja, da će knjižnica nastaviti biti središte zajednice kao što je to bila do sada, da ću u suradnji s djelatnicima knjižnice nastaviti taj put koji je poveo dasadašnji ravnatelj Ivan Pehar, kazala je Kamber Kontić, zahvalivši se pritom dosadašnjem ravnatelju na uspješnom radu te pritom izražavajući i nadu da će svojim radom uspjeti opravdati ukazano povjerenje. Iskoristila je priliku i zahvalila gradonačelniku Zadra.

- Gospodin Kalmeta mi je povjerio mandat, ukazao čast, ali i obvezu da povjereni mandat odradim na najbolji mogući način, da knjižnica kao javna knjižnica i središte zajednice nastavi to biti te da u suradnji s djelatnicima nastavljamo raditi dalje na dobrobit svih građana grada Zadra, zaključila je nova ravnateljica Gradske knjižnice Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno