Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ćorić: Vratile su mi se najljepše uspomene u životu

02.06.2020. 09:04


S popuštanjem strogih mjera zaštite od koronavirusa, sportski svijet se polako počeo buditi, a to su iskoristili i hrvatski Davis Cup reprezentativci, koji su na poziv Borne Ćorića, održali dva tjedna priprema u Zadru na terenima ŠC Višnjik. Nisu ovo bile službene pripreme, niti je Višnjik pohodila cijela reprezentacija, ali koliko se ozbiljno računa na Zadar u budućnosti, naglasio je i izbornik Vedran Martić, koji je najavio i nove pripreme Davis Cup reprezentacije, ovaj puta u kompletnom sastavu.
– Uskoro planiramo u Zadru održati kamp sa svim reprezentativcima – rekao je Martić.
A sa zadnja dva tjedna treninga u Zadru zadovoljan je i sam Ćorić.
– Drago mi je da su se napravili tereni ovdje. Bilo je stvarno fenomenalno biti i trenirati u Zadru. Ovo su za mene bila dva odlična tjedna – ističe Ćorić, dodavši:
-Vratile su mi se najljepše uspomene u životu.
Već ranije je (polu)Zadranin isticao koliko voli provoditi vrijeme u »gradu košarke«.
– Ovdje se zaista osjećam sjajno. Kada god da dođem u Zadar ovdje mi je ugodno, a i okruženje je fantastično. Svakako da je i sama teniska infrastruktura bila jedan od razloga što smo došli ovdje na Višnjik, koji ima vrhunski teniski kompleks s nedavno dovršena tri terena s betonskom podlogom – kazao je Ćorić, kojemu je otac iz Zadra.
– U najmanju ruku se osjećam ne pola Zadraninom. Možda čak i više od toga.
Uskoro se teniska uzbuđenja u Zadru nastavljaju s velikim humanitarnim turnirom »Adria Tour« koji organizira najbolji svjetski tenisač Novak Đoković i koji će u Zadar dovesti velik broj teniskim majstora, poput trećeg tenisača svijeta Dominica Thiema, sedmog na rang listi Alexandera Zvereva, TOP 20 igrača Grigora Dimitrova te naravno Marina Čilića i Borne Ćorića.