Pritvoren zlostavljač s benkovačkog područja

Slika korisnika admin
Autor: 
nasilje
Otac zlostavljač provest će najmanje mjesec dana u zadarskom pritvoru

Otac u dobi od 36 godina koji je bludničio i silovao svoju maloljetnu 16-godišnju kćer, kako se i očekivalo, jučer oko podne priveden je uz kaznenu prijavu istražnom sucu Županijskog suda u Zadru Borisu Babiću.

Kako smo saznali, muškarac osumnjičen za monstruozna kaznena djela na štetu svoje vlastite kćeri iznosio je obranu pred istražnim sucem gotovo dva sata u prisustvu branitelja.

Nakon saslušanja istražni sudac Babić donio je rješenje o provedbi daljnje istrage i pritvorio ga na mjesec dana zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela.

Podsjećamo, riječ je o obitelji iz jednog sela s benkovačkog područja. Nakon što ga je najvjerojatnije policiji prijavila supruga i majka djevojčice, muškarac je uhićen u ponedjeljak i priveden u policijsku postaju na krim obradu koja je trajala od ponedjeljka navečer.

S obzirom na to da je riječ o maloljetnoj djevojčici čiji identitet prema zakonu mora biti zaštićen, ni jučer se nisu mogle dobiti nikakve detaljnije informacije o ovom najnovijem slučaju pedofilije i rodoskvrnuća na zadarskom području.

Otvorivši istragu nad 36-godišnjakom, istražni sudac je, među ostalim, zatražio njegovo psihijatrijsko vještačenje, ali će zasigurno vještačenju stručnjaka, odnosno vještaka medicinske, ali i psihijatrijske te psihologijske struke biti podvrgnuta i djevojčica.

Neslužbeno smo saznali kako je riječ o disfunkcionalnoj obitelji o kojoj se priča kako su i otac i mati skloni alkoholu, težeg socijalnog statusa, a osim 16-godišnje kćeri navodno imaju još dvoje zajedničke djece. Otac je seksualno zlostavljao kćer u više navrata posljednjih godinu dana.

 

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno