Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Kamber i Šimičević u ponedjeljak će čuti presudu

01.07.2011. 22:00
Kamber i Šimičević u ponedjeljak će čuti presudu


Završnim riječima koje su  jučer u sudnici Županijskog suda u Zadru  izrekli obrana i optužba završen je sudski  postupak protiv dvojice prijatelja i poslovnih partnera – Šime Kambera (27) i  Luke Šimičevića (25), optuženih zbog  preprodaje oko dva kilograma marihuane, koju su skrivali u polju između Paljuva  i Novigrada.
I dok je tužiteljstvo ustrajalo u tvrdnji  da su optuženici počinili kaznena djela  upravo onako kako je to navedeno u   optužnici, obrana je tvrdila kako to ničim  nije nedvojbeno dokazano, već da je riječ  o pukim indicijama. Kamberov branitelj  istaknuo je kako je vještačenje otisaka na  vreći u kojoj je bila spakirana marihuana,  dokaz njegove obrane kojom on priznaje  da su dva paketića njegova, no da ostatak  pripada drugoj, neimenovanoj osobi.
Šimičevićev pak, odvjetnik za njega je  zatražio oslobađajuću presudu ustvrdivši  kako ne postoji niti jedan jedini dokaz da  je on imao ikakve veze sa spornom  količinom “trave”. Naglasio je kako je  iznoseći svoju obranu to rekao i Kamber.
Presuda dvojici mladića zakazana je za  ponedjeljak.