Tomislav Bralić i Intrade se nadaju još jednoj pobjedi

Slika korisnika admin
PIXSELL
Tomislav Bralić je favorit još jednog Splitskog festivala

Ovogodišnji Splitski festival okupit će čak četiri izvođača iz Zadra. Uz već redovnu postavu, Mladena Grdovića, Tomislava Bralića i klapu Intrade, ove godine na splitskim Prokurativama nastupit će i Davor Pekota kao i mlada pjevačka nada Krešimir Perović s klapom Niko.

Pekota: Imam ozbiljnu pjesmu

Davor Pekota će na Prokurativama zapjevati 'Nevidljivi kaput'. Za glazbu i stihove zaslužna je Helena Papić, a za aranžman Remi Kazinoti.

- Imam jednu ozbiljnu pjesmu, pop baladu koju je napisala Helena Papić. Pjesma je ispala dobro, koliko ja to mogu prosuditi, ali to nije na meni, već na publici i žiriju. Očekujem da će pjesma 'ući na uši', nije za prvo slušanje ali je pjesma koja se traži, kazao je Pekota, koji se na Splitski festival odlučio igrom okolnosti, pa i onih geografskih:

- Zadarska scena jača svake godine i veseli me to da imamo što ponuditi hrvatskoj glazbenoj sceni. A drago mi je da je uz već etabilirane izvođače došao i mladi Krešimir Perović, koji dobro pjeva, a ima i dobru pjesmu, ustvrdio je Pekota, koji pjeva i u klapi Niko koja će pratiti Perovića, no ove godine odlučio se okušati u predstavljanju s vlastitim imenom i prezimenom, kaže.

Perović će u Splitu nastupiti s pjesmom „Tu san rođen", dok je Grdović pripremio pjesmu „Tu se nosi bila boja":

Tomislav Bralić i klapa Intrade na Splitskom festivalu natjecat će se s pjesmom „Lipoto". A hoće li im se i ove godine nasmijšiti Grand prix kao i prošle, znat će se za tjedan dana.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno