Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tomislav Bralić i Intrade se nadaju još jednoj pobjedi

Autor: Irena Jurjević

01.07.2013. 22:00
Tomislav Bralić i Intrade se nadaju još jednoj pobjedi

Foto: PIXSELL



Uz festivalske veterane Bralića, Intrade i Mladena Grdovića zadarske će boja braniti i Davor Pekota te mlada nada Krešimir Perović
Ovogodišnji Splitski festival okupit će čak četiri izvođača iz Zadra. Uz već redovnu postavu, Mladena Grdovića, Tomislava Bralića i klapu Intrade, ove godine na splitskim Prokurativama nastupit će i Davor Pekota kao i mlada pjevačka nada Krešimir Perović s klapom Niko.
Pekota: Imam ozbiljnu pjesmu
Davor Pekota će na Prokurativama zapjevati ‘Nevidljivi kaput’. Za glazbu i stihove zaslužna je Helena Papić, a za aranžman Remi Kazinoti.
– Imam jednu ozbiljnu pjesmu, pop baladu koju je napisala Helena Papić. Pjesma je ispala dobro, koliko ja to mogu prosuditi, ali to nije na meni, već na publici i žiriju. Očekujem da će pjesma ‘ući na uši’, nije za prvo slušanje ali je pjesma koja se traži, kazao je Pekota, koji se na Splitski festival odlučio igrom okolnosti, pa i onih geografskih:
– Zadarska scena jača svake godine i veseli me to da imamo što ponuditi hrvatskoj glazbenoj sceni. A drago mi je da je uz već etabilirane izvođače došao i mladi Krešimir Perović, koji dobro pjeva, a ima i dobru pjesmu, ustvrdio je Pekota, koji pjeva i u klapi Niko koja će pratiti Perovića, no ove godine odlučio se okušati u predstavljanju s vlastitim imenom i prezimenom, kaže.
Perović će u Splitu nastupiti s pjesmom „Tu san rođen”, dok je Grdović pripremio pjesmu „Tu se nosi bila boja”:
Tomislav Bralić i klapa Intrade na Splitskom festivalu natjecat će se s pjesmom „Lipoto”. A hoće li im se i ove godine nasmijšiti Grand prix kao i prošle, znat će se za tjedan dana.