U Posedarju otvorene najluđe ljetne igre (FOTOGALERIJA)

Slika korisnika admin
Međunarodno finale održat će se u Biogradu na Moru, 2. rujna
Velimir BRKIĆ
Pobjednička ekipa "Daj Mare"

Ekipa "Daj Mare" iz Krka pobjednici su sportsko-zabavnog natjecanja na otvaranju osme uzastopne sezone popularnih ljetnih igara City Games, kojih se mnogi sjećaju pod nazivom Jadranske igre.

U organizaciji Turističke zajednice Općine Posedarje i agencije Adria events, Krčani su slavili pred mnoštvom posjetitelja i navijača na posedarskoj rivi.

- Fair play, timski duh, prijateljstvo, ljubav i pozitivna energija, snage su koje pokreću Jadranske igre, rekao je Vladimir Babić, kapetan pobjedničke ekipe "Daj Mare".

Furioznom igrom u letećem vaterpolu, mošarki, alki, utrci magaraca, nošenju kašeta te u potezanju konopa, u kojima su svi igrači davali do posljednjeg atoma snage, pokazali su da su spremno krenuli u obranu hrvatske titule.

 Drugo mjesto osvojila je ekipa "Cesarica i Ines" iz Cesarice, ribarskog sela i ljetovališta kod Karlobaga. Trećeplasirana ekipa Posedarje, kapetana Grge Baričevića, prvi se put okušala u igrama i po prikazanom, svakako ih se može očekivati i dogodine. Četvrto mjesto na posedarskom spektaklu pripalo je Lovre timu kapetanice Marije Brala.

U naredna dva mjeseca na 40-tak lokacija u pet država tražit će se najspretniji i najsrčaniji tim, dostojan naslova međunarodnog City Games prvaka.

- Najbolji iz Posedarja nastavit će svoj put prema hrvatskom finalu, na rasporedu 10. kolovoza u Viru. Veliko međunarodno finale također se održava u Zadarskoj županiji, u već tradicionalnom gradu domaćinu Biogradu na Moru, 2. rujna, najavljuje Miroslav Krzyk, direktor Adria events agencije i autor projekta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4.7 (3 glasova)