Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

U Prirodoslovno-grafičkoj školi uručene svjedodžbe

01.07.2017. 22:00
U Prirodoslovno-grafičkoj školi uručene svjedodžbe


Prestižna titula učenika generacije pripala je Filipu Grdoviću, kemijskom tehničaru
Krajem prošlog tjedna svečano su podijeljene svjedodžbe učenicima završnih razreda Prirodoslovno-grafičke škole Zadar.
Ravnatelj škole, prof. Tomislav Grbin, najuspješnijima maturantima- odlikašima, podijelio je i vrijedne knjige s posvetom, a izabran je i učenik generacije 2016./2017.
Prestižna titula učenika generacije pripala je Filipu Grdoviću, kemijskom tehničaru, koji je od početka školovanja s lakoćom savladavao sve školske zadatke i sudjelovao u školskim akcijama i manifestacijama.
– Karakteristika maturanata ove generacije je izvanredan uspjeh u školi, što je rezurtiralo i već tradicionalnim velikim uspjesima na državnim natjecanjima, kazao je ravnatelj Grbin.
Svečanost je završila zajedničkom fotografijom na stubištu ispred škole na kojoj su učenici 4. a i b razreda – ekološki i kemijski tehničari s razrednicom Karmen Turčinov, 4. c – grafički urednik-dizajner s razrednicom Majom Glavan te 4. d i e – medijski i WEB dizajneri s razrednicom Jelenom Genda.
– Ostanite tako vrijedni, radišni i produktivni. Nemojte se ulijeniti i nemojte zaboraviti na one prave, istinske vrijednosti koje bez obzira na globalizaciju i trendove koje donosi novo doba nikada ne gube na vrijednosti, poručio je ravnatelj Grbin.