FOTOGALERIJA: Bajkerski party Duhova okupio 600 motociklista

Slika korisnika valentinam
TRODNEVNI SUSRET
Bajkeri koji su prošli ulicama ovog kraljevskog grada u srcu Dalmacije na raznovrsnim motociklima bili su prava atrakcija za brojne Biograđane i njihove goste, istaknuo je Ante Rakić, predsjednik MK Duhovi
Velimir BRKIĆ
Bajkeri u Biogradu

Veliki defile motociklista, uz Gastro Biograd, Biogradske noći, Japanske noći sjećanja, Slovenske večeri i Ribarske noći, jedna od najvećih atrakcija ovogodišnjeg Biogradskog ljeta 2018., održan je u sklopu veličanstvenog trodnevnog susreta motorista, 7. bajkerskog partyja Moto kluba Duhovi održanog u "šumi duhova", točnije u auto kampu Sv. Dominik iznad Jadranske magistrale na Torovima-Kosi.

"Najbolja stvar na svijetu - sjesti na motor"

Defile je okupio oko 600 motociklista, ljubitelja motora i žestoke glazbe iz cijele Hrvatske te BiH, Slovenije, Mađarske, Austrije i Italije.

- Bajkeri koji su prošli ulicama ovog kraljevskog grada u srcu Dalmacije na raznovrsnim motociklima bili su prava atrakcija za brojne Biograđane i njihove goste, istaknuo je Ante Rakić, predsjednik MK Duhovi.

U skladu s bajkerskim motom - "Dođite u miru ili ostanite kući!" - svima je, kako tvrde, zajedničko jedno, a to je osjećaj kako je "najbolja stvar na svijetu, sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima te biti dio dobre rock&ride atmosfere".

- Tijekom defilea na dva sata se posjetio i Zabavni park Biograd gdje su bajkeri uživali u brojnim adrenalinskim atrakcijama i doživljajima, priča Rakić.

Buka, brzina i adrenalin vjerojatno su prvo na što mnogi pomisle pri spomenu motora.

- Pravi bajkeri znaju da puno kilometara i velika brzina ne idu zajedno. Najviše dolaze zbog ljubavi prema motorima. Svi oni kojima su motocikli hobi ili način života, rijetko propuštaju moto susrete, otkriva Rakić.

U kampu Sv. Dominik 150 malih šatora

Ovaj moto susret obilježila je i dobro poznata ikonografija i kolorit moto partija ali i oko 150 malih šatora postavljenih u kampu Sv. Dominik u kojim su se bajkeri odmarali ili što već nakon tulumarenja.

- Za sve bajkere tim mladog kulinarskog meštra Ivana Eškinja Bure, pripremao rižot i roštiljadu za prste polizati, s vidnim ponosom će Siniša Peričić, tajnik MK Duhovi.

Pola litre točenog piva bilo je tri kune, tri decilitra vina dvije, viski i red bull po četiri, a jeger, pelinkovac, votka i stock po dvije kune. Sokovi su bili tri, a voda dvije kune.

Osim motora, glazba je ono što čini moto susrete toliko posebnim. Za dobru glazbu pobrinuo se Elly i njegov bend Fijasko iz Bihaća, redoviti gosti moto susreta diljem regije. Neizostavna je bila i plesačica na šipki.

- Bila je to fešta u kojoj nije nedostajalo događanja i zabave, a sve je bilo začinjeno sjajnom atmosferom sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, zaključio je Ivan Milat, dopredsjednik MK Duhovi.

 

Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)