Od šest do sedamdeset šest: svi ludi za Bebekom

Slika korisnika valentinam
ROCK AND ROLL FEŠTA NA VIRU
Autor: 
Virani i brojni turisti koji su okupirali središnji virski trg i rivu, iskazali su se i na humanitarnoj akciji na kojoj su prikupljana sredstva za liječenje devetogodišnje Ene Škode
Virski list
Željko Bebek i "The Band"

 Sedam-osam tisuća ljudi na virskoj rivi nauživalo se sinoć na koncertu Željka Bebeka i njegovog energičnog „The Band“ pratećeg sastava, koji je uvjerljivo izveo brojne neprolazne hitove sarajevskog benda „Bijelo dugme“ i novije stvari pjevača čiji je vokal desetljećima fascinirao estradu. Oko dva i pol sata koncerta s bisom i najmanje četrdesetak minuta fotografiranja s fanovima, najbolje su posvjedočili rock and roll fešti za sva godišta. Počelo je tiho i suzdržano kao po tradiciji, a završilo u općem deliriju na kraju koncerta.

„Hvala Viru, bilo je divno“, opraštao se Bebek s bendom na kraju, a Virani i brojni turisti koji su okupirali središnji virski trg i rivu, iskazali su se i na humanitarnoj akciji na kojoj su prikupljana sredstva za liječenje devetogodišnje Ene Škode. Riječ je o curici rođenoj s rijetkom genetskom bolesti neurofibromatozom, za čije su liječenje i pomoć neophodna veća financijska sredstva, pa je destinacijska kompanija „Vir turizam“ tijekom sinoćnjeg koncerta ustupila svoj štand za prikuipljanje donacija.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno