Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Policija provjeravala sigurnost

Autor: Šime Ćurko

01.08.2008. 22:00
Policija provjeravala sigurnost

Foto: Vedran SITNICA



Izaslanstvo Policijske uprave zadarske boravilo je jučer na Stanovima kako bi dalo prosudbu o sigurnosnim uvjetima na stadionu nakon što je posljednjih mjesec dana na objektu izveden značajan broj većih građevinskih zahvata. Budući da radovi nisu gotovi pozitivno mišljenje nije bilo moguće dobiti, no za NK Zadar značajna je policijska potvrda da su radovi pri kraju jer je ta potvrda nužna za zahtjev za izlaskom na teren Komisije za licenciranje HNS-a. Prema očekivanju Novice Erlića, direktora, HNS-ovi operativci, u Zadar bi mogli doći u ponedjeljak ili utorak.
Podizanje reflektora i dolazak dizalice iz Zagreba najavljen je za ponedjeljak iako nije isključeno da već danas počne montiranje reflektora na betonska postolja. No, budući da je vikendom zabrana prometovanja skupini vozila u koju spada i 30-tonska dizalica jučer na Stanovima još nisu bili sigurni hoće li završni dio posla početi danas ili u ponedjeljak.
Došle su i kućice za rezervne igrače na kojima ima mjesta ne samo za pričuvne igrače već i za kompletnu prvu jedananestoricu. Riječ je o “avionskim” sjedalima kakva se u posljednje vrijeme i inače koriste. Daliboru Zebiću problem će biti samo taj koga sve posjedati na toliko praznih sjedala.
Igrači će ubuduće na Stanovima ciljati prema aluminijskim okvirima golova koji su zamijenili dosadašnje željezne.