Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Zorro ostavio Zadrane bez daha

Autor: Ida Štulić

01.08.2008. 22:00
Zorro ostavio Zadrane bez daha


Sinoć je na ledenoj pozornici dvorane Jazine održana predstava mađarskih klizača “Povratak legende – Zorro na ledu”. U najavljeni 21 sat podignuli se se zastori i show je započeo u punom sjaju. Kako je ovo ipak prvi nastup u sklopu europske turneje, Zadrani vjerovatno nisu bili dovoljno informirani o sadržaju. U svakom slučaju, nazočne su bez daha ostavile piruete, razne akrobacije uz rekvizite, famozni Zorroov salto te mnoge druge finese koje su dva sata klizanja, plesa i glume dovele do vrhunca. Scenografija i izmjena kostima u cijelosti su nadopunili atmosferu.
Predstava je odigrana u dva čina sa stankom od dvadeset minuta, a oduševljenje već nakon prvog čina mnogi su glasno izrazili.
– Ovo je prekrasno. Dok gledam njihov nastup poželim i ja naučiti klizati. Možda bi zgodno bilo da preko dana dvorana postane klizalište i da bar sat vremena uz neku cijenu dobijemo priliku stati u klizaljke, rekla nam je jedna  posjetiteljica.
Pri završetku showa uspjeli smo na kratko porazgovarati sa zvijezdom večeri – simapatičnim Zooroom pod čijim imenom se skriva profesionalac, višestruki dobitnik nagrada u klizačkom skakanju Bertie Zakany.
– Izvrsno se osjećam i nisam toliko umoran koliko mi je vruće. Nisam prvi put u Hrvatskoj premda je jedan od naših klizača, Dejan, iz Hrvatske. Jako mi ovdje sviđa iako nemamo puno slobodnog vremena, rekao je Zorro.
Najmanje jednom tjedno klizači će imati slobodnu večer jer vjerujemo da je zaista velik napor i trud uložen u potpunu realizaciju showa.
Kuponi u Zadarskom listu koji su omogućili da prvu predstavu pogledate bespaltno biti će, prema riječima organizatorice iz ” Lupa promotion “, svakih sedam dana tiskani, a reklame za predstavu planiraju se podjeliti turističkim smještajnim objektima i javnim mjestima.