Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Privremena regulacija prometa na Poluotoku

01.08.2010. 22:00
Privremena regulacija prometa na Poluotoku


Uoči i tijekom koncerta njemačke crossover skupine GREGORIAN na zadarskom Forumu, koji će se održati u utorak 3. kolovoza, na Poluotoku će na snazi biti posebna regulacija prometa.
U dogovoru s predstavnicima Grada Zadra, komunalnih tvrtki i Policijske uprave zadarske, donesena je odluka o privremenoj regulaciji prometa na dijelu Poluotoka i to kako slijedi: u dogovoru s tvrtkom “Obala i lučice” d.o.o. Zadar parkiralište kod crkve Sv. Marije zatvara se zbog potreba organizacije koncerta u ponedjeljak i to od 6 sati ujutro. Navedeno će parkiralište biti zatvoreno do ranih jutarnjih sati u srijedu.
Zbog organizacije koncerta u istom se terminu privremeno zatvaraju i parkirališna mjesta od pješačkog prijelaza u Ul. Zadarskog mira 1358. (pristup šetnici prema Forumu i Rivi) do početka Ul. Mihovila Pavlinovića (kraj kafića “Shine”).
Na dan koncerta neće biti zabrane prometa ulicama B. Petranovića, Zadarskog mira 1358. i M. Pavlinovića, no policija će navedenim prometnim smjerom vršiti usporavanje vozila te preusmjeravati sva veća i bučnija vozila na Liburnsku obalu.
Nadalje, u skladu sa Zaključkom gradonačelnika, svi ugostiteljski objekti na Poluotoku u noći s 3. na 4. kolovoza imaju dozvolu rada do 03:00 sata ujutro.
Organizatori koncerta mole građane Zadra za strpljenje zbog navedene privremene regulacije prometa, kao i pojačanog prometa zbog potreba prijevoza opreme i tehnike za gradnju pozornice i gledališta u razdoblju od 2. do 4. kolovoza.