Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Bašić, Vuković i Špaleta na popisu za Kinu

03.08.2018. 11:28
Bašić, Vuković i Špaleta na popisu za Kinu


Prvog dana kolovoza, u vrijeme kada većina zaposlenih uživa u zasluženom odmoru, počinje ozbiljan rad za seniorsku reprezentaciju. Počele su, naime, pripreme za Kup Borislava Stankovića u Kini, jak seniorski turnir na kojem naša reprezentacija već tradicionalno nastupa.
Reprezentacija će odraditi desetodnevne pripreme u Sv. Martinu na Muri te 11. kolovoza kreće na put u Kinu. Sam turnir se igra od 13. do 17. kolovoza, a osim naše, sudjeluju reprezentacije Kine, Finske i Tunisa. Prilika je to mlađim igračima da daju sve od sebe, pokažu što mogu te da se najbolji izbore za svoje mjesto u reprezentaciji u kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo čija nas prva utakmica očekuje iza ugla, već 14. rujna u Osijeku, a protivnik je Litva.
U toj tzv. B reprezentaciji koju će u Kini predvoditi izbornik Dražen Anzulović nalaze se i dva igrača Zadra, Lovre Bašić i Domagoj Vuković, a društvo će im praviti još jedan Zadranin Mario Špaleta koji je lani nastupao za Split.


Igrači i stožer na pripremama u Sv. Martinu
Bošnjak Domagoj, Bilinovac Josip, Vuković Domagoj, Marić Marin, Bašić Lovre, Junaković Martin, Špaleta Mario, Marinelli Paolo, Skokna Bruno, Kapusta Borna, Vučić Ivan, Čakarun Marjan, Cinac Dino.
Stožer: izbornik Anzulović Dražen, Orešković Dražen – trener, Sesar Josip – trener, Krstić Vladimir – trener, Tomašević Šime – kondicijski trener, dr. Martinac Miran – liječnik, Šižgorić Nikica – fizioterapeut, Krnić Miroslav – fizioterapeut, Kolarić Igor – Team manager.