Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Na pretrage se možete naručiti i mailom!

02.08.2018. 12:32
Na pretrage se možete naručiti i mailom!


Opća bolnica Zadar ima novu internetsku stranicu. Na domeni http://www.bolnica-zadar.hr/ osvanule su nove, modernije i preglednije web stranice na kojima korisnici mogu lakše pretraživati sadržaje i doći do informacija. Izradu internetske stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Preko novih stranica pacijentima je omogućeno i naručivanje putem maila ili telefaksom, tako da više nije potrebno dolaziti osobno u bolnicu kako bi se naručili. Također, objavljene su i liste čekanja, naravno šifrirane, te svi zainteresirani mogu vidjeti koliko se čeka na pojedinu pretragu te kada su naručeni.
Na naslovnoj stranici također su istaknute obavijesti, odnosno vodič za pacijente te informacije o darivanju krvi, kao i anketa u svrhu procjene i poboljšanja kvalitete pružanja zdravstvene skrbi.
Na web stranici prikazane su informacije o brojnim bolničkim odjelima, ali ne postoji informacija o novoj Poliklinici. Naime, kada se "klikne" na Projekte te potom na "Opremanje i stavljanje u funkciju zgrade Poliklinike", otvori se prazna stranica bez informacija o tome koji su odjeli preseljeni, gdje pacijenti sada mogu otići i kako se upisati. Ipak, pretpostavljamo kako se radi o novoj stranici te administratori još uvijek nisu stigli ažurirati informacije.