Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Šime Vrsaljko: Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter

02.08.2018. 12:57
Šime Vrsaljko: Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter


Spreman sam za avanturu s Interom. Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter, izjavio je hrvatski nogometni reprezentativac za Inter TV nakon što je u srijedu navečer prošao liječnički pregled i potpisao ugovor s talijanskim velikanom u kojem će se pridružiti suigračima iz reprezentacije Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.
– Sretan sam i ponosan što sam stigao u tako velik klub kao što je Inter. Imam iskustvo u Italiji iz Genoe i Sassuola i spreman sam za avanturu s Interom. Pričao sam s Perišićem i Brozovićem o Interu, ali odluka o dolasku je bila moja. Želio sam se vratiti u Italiju i doći u Inter – izjavio je desni bočni hrvatske reprezentacije koji stiže na jednogodišnju posudbu iz Atletico Madrida, gdje je proveo posljednje dvije sezone, a prošle osvojio Europsku ligu.
U nadolazećoj sezoni Inter će igrati u Ligi prvaka.
– Svaki igrač može nešto donijeti. Svatko od nas mora dati 120 posto kako bismo ostvarili veliki rezultat i razveselili naše navijače koje pozdravljam – rekao je Vrsaljko te zaključio:
– Uvijek ostavljam srce na terenu i nadam se da ćemo na kraju sezone svi biti sretni, i mi i navijači.
Prema informacijama iz talijanskih i španjolskih medija Inter je za Vrsaljkovu jednogodišnju posudbu Atleticu platio 6,5 milijuna eura, a još 17,5 milijuna će morati izdvojiti kako bi otkupili njegov ugovor koji vrijedi do ljeta 2022. godine.