TERENSKI KOMERCIJALISTI "BILOG" Uhvaćena četvorka koja je u 80-ak navrata prodavala kokain na zadarskom i biogradskom području

Slika korisnika mkvanja
Neovlaštena proizvodnja i promet drogama
Ilustracija
Uhvaćena četvorka operirala je na zadarskom i biogradskom području

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od 29, 35, 36 i 33 godine koje se sumnjiči da su tijekom lipnja i srpnja ove godine na širem zadarskom području preprodavali i posredovali u kupoprodaji droge kokain.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 29-godišnjak tijekom dva mjeseca u najmanje 56 navrata na biogradskom području, drugim osobama izvršio prodaju droge kokain za novčani iznos od oko 33.000 kuna, a kod istoga tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je novčani iznos od 20.200 kuna i drugi strani novac za koji se sumnja da potječu od preprodaje droge.

Također se sumnja da je 35-godišnjak u najmanje 16 navrata posredovao u preprodaji droge kokain, a koju drogu je 29-godišnjak preprodavao osobama s biogradskog područja (krajnjim konzumentima). Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 35-godišnjaka je pronađen novčani iznos od 3.300,00 kuna

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjakom, sumnjiči ga se da je drugim osobama u 5 navrata izvršio prodaju droge kokain za novčani iznos od 2.250,00 kuna. Kod njega je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno 8,4 g droge kokain.

Mušku osobu u dobi od 33 godine se sumnjiči da je u 3 navrata za novčani iznos od 1.400,00 kuna drugim osobama izvršio prodaju droge kokain.

Tijekom provođenje kriminalističkog istraživanja, pronađeni novac i droga su oduzeti, te će sva četvorica osumnjičenika zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, opisano u čl.190.st.2. Kaznenog zakona uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 3 (3 glasova)