Nagrade dobili Ilirijin kamp park Soline, Turishotelov Zaton i Šimuni

Slika korisnika admin
Na preuzimanju nagrada

The Federation Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning (F.I.C.C.), odnosno Međunarodni savez za kamping i karavaning iz Bruxellesa, zatvorio je svoju 80. obljetnicu proslavom s dodjelom nagrada za zasluge koja je održana u DUsseldorfu na otvaranju kamping sajma - Caravan Salon 31. kolovoza na kojoj je posebna proznanja i nagrade primilo 12 hrvatskim kampova među kojima i Ilirija - kamp park Soline, kamp Šimuni i Turisthotel kamp Zaton te Frane Skoblar.

Nagrade su dobili hrvatski kampovi Poreč: Bijela Uvala, Ulika, Lanterna, Rovinj: Valalta i Polari, Umag: Park Umag, Kvarner - Mali Lošinj: Poljana i Slatina te četiri u Dalmaciji: Šimuni Pag, Turisthotelov Zaton, Ilirijin Park Soline Biograd i kamp Nevio, Orebić. Posebne nagrade i certifikate izvrsnosti za doprinos kamping sektoru dodjeljene su Frani Skoblaru, direktoru Turisthotela, njihovom kampu Zaton te Jerku Sladoljevu, i na ovom području aktivno prisutnom kao medijatoru afirmacije kampinga u Hrvatskoj i osnivaču Top kamping udruge.

Nagrade su preuzeli Kristina Brčić, voditeljica prodaje i marketinga Kamp parka Soline Biogradske Ilrije te Jerko Sladovljev, također i u ime Turisthotela čiji su predstavnici tek jučer stigli na sajam.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno