Iseljenik Ivo Čuka donirao 120 tisuća kuna zadarskim vatrogascima

Slika korisnika valentinam
DOBROČINSTVO
Ovom prigodom čestitam svim vatrogascima jer smatram da su ove godine, koja je bila izuzetno teška, obavili veliki posao. Branili su i od požara obranili ono što je ljudima najmilije, a to je kuća i dom, a vinogradi i maslinici će se obnoviti, rekao je gospodin Čuka
Vatrogasci su zavrijedili donaciju jer su obavili posao dostojan struke

Jučer je Javnoj vatrogasnoj postrojbi uručena donacija u vrijednosti 120 tisuća kuna. Donator je gospodin Ivo Čuka, hrvatski iseljenik koji živi i radi u Ekvadoru, a podrijetlom je s otoka Žmana. Zapovjednik JVP Zadar, Željko Šoša, uz zahvalu za donaciju, istaknuo je kako će ovim novcem vatrogasci kupiti zaštitnu opremu koja im je neophodna kada idu na požarišta.

- Gospodin Čuka je kao pravi domoljub prepoznao što su vatrogasci napravili ove vatrogasne sezone. Moram naglasiti da u posljednjim požarima nije stradao niti jedan vatrogasac, civil ili kuća, kazao je Šoša dodajući da će gospodin Čuka zbog svog dobročinstva biti proglašen počasnim članom JVP Zadar te zahvalio Gradu Zadru i ostalim donatorima koji pomažu zadarske vatrogasce i DVD-e na području županije.

- Ovom prigodom čestitam svim vatrogascima jer smatram da su ove godine, koja je bila izuzetno teška, obavili veliki posao. Branili su i od požara obranili ono što je ljudima najmilije, a to je kuća i dom, a vinogradi i maslinici će se obnoviti, rekao je gospodin Čuka.

Gradonačelnik Branko Dukić pridružio se zahvali i čestitkama vatrogascima naglasivši da su kao i uvijek do sad obavili posao dostojan struke.

- Potičem vas da tako radite i dalje i ujedno zahvaljujem gospodinu Čuki na donaciji. Ovo je još jedan dokaz da su Hrvati u iseljeništvu dio nas i pozivam ih da i dalje zajednički gradimo Zadar i Hrvatsku, zaključio je gradonačelnik Dukić. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)