Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

NIJE U ŠOLDIMA SVE Besplatno ljetovanje za Luku iz Daruvara i njegovu obitelj

02.09.2019. 11:19
NIJE U ŠOLDIMA SVE Besplatno ljetovanje za Luku iz Daruvara i njegovu obitelj


»Nije u šoldima sve«, mogla bi se nazvati veličanstvena turistička priča koja svakako vraća vjeru u ljude. Naime, dok velika većina privatnih iznajmljivača pokušava na izmaku ljeta privući još kojeg gosta, obitelj Irene i Vitomira Lasića iz Bibinja krenula je drugim putem. Lasići su odlučili pokloniti besplatno sedmodnevno ljetovanje onima kojima je najpotrebitije.
– Preko Facebook grupe »Iznajmljivači sa srcem«, u kojoj članovi daju besplatno svoj smještaj obitelji djece s teškoćama u razvoju, izbor je pao na Luku, šesnaestogodišnjaka iz Daruvara, kazao je vidno skromni Vitomir Lasić.
Lukina mama Renata nije imala dovoljno riječi da se na dobročinstvu zahvali bibinjskoj obitelji Lasić.
– Ovo nam jako puno znači, naročito našem Luki. Što reći već da doista postoje ljudi tako dobra srca koji ne mare za zaradu već im je bitno nekoga poput nas usrećiti, kazala je Renata
Čim je Luka u pratnji majke Renate i sestre Petre stigao u Bibinje, vrlo brzo je postalo jasno da je Luka veliki fan Tomislava Bralića i klape Intrade.
– Prvo pitanje nije bilo gdje je plaža, već gdje je Tomislavova kuća. Vrlo brzo se uspostavio kontakt sa Tomislavom Bralićem i naravno da se Luki ispunila najveća želja, istaknula je Irena, domaćica velikog srca i plemenite duše
Za opisati Lukinu sreću i ushićenje prigodom upoznavanja s popularnim Bralićem teško je pronaći dobre rečenice i adekvatne riječi.
– Znam i ovoga, ovo je gitarista Davor, ponosno će Luka pokazivajući Davora Petrovića na CD-u.
Tomislav i Luka su se rastali uz obećanje da se vrlo brzo vide u Daruvaru na koncertu.