Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ilirija ponovno slavila

02.09.2021. 08:19


U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Soline na istoimenoj biogradskoj plaži odigran je 19. turnir za djelatnike u turizmu, ugostiteljstvu, trgovini i uslužnim djelatnostima. Turnir se organizira na kraju turističke sezone i namijenjen je svim biogradskim zaposlenicima u turizmu. Nastupilo je 20 igrača, a nakon razigravanja »svatko sa svakim« prvo mjesto osvojila je Ilirija za treću titulu zaredom i pršut kao prvu nagradu. U borbi za drugo mjesto i paški sir u derbiju ekipa s plaže Soline Caffe bar Malibu je bio bolji od CB Dišpetoža. Za najbolju igračicu proglašena je Jelena Došen (Malibu), a za najboljeg igrača Damir Aljinović (Ilirija). Nagrade najboljima te prijelazni pehar uručio je Zvonimir Petrović, tajnik KOP Soline.
– Dogodine je 20. obljetnica turnira te planiramo proširiti igranje i na susjedne općine Pakoštane i Sv. Filip i Jakov, što bi ovom natjecanju dalo višu dimenziju – rekao je Petrović.
Rezultati: Dišpetoža – Ilirija 10:20, Malibu – Rene 21:18, Ilirija – Rene 21:12, Dišpetoža – Malibu 21:17, Ilirija – Malibu 21:9, Dišpetoža – Rene 21:12.
Redoslijed: 1. Ilirija (Damir Aljinović, Marko Rimac, Jurica Milačić, Kristina Brčić, Ana Ražnjević Jukić), 2. Malibu (Ivan Buovac, Josip Prtenjača, Jelena Došen, Cvita Buovac, Ivan Dominis), 3. Caffe bar Dišpetoža (Jakov Mikulić, Tomo Mikulić, Josip Došen, Rafael Batista Dos Santos, Šimun Erlić), 4. Rene (Armin Tahirović, Tomislav Kaćunko, Domagoj Dumančić, Niko Rudić, Grgo Rodić).