Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

OTP banka s 4,2 milijuna kuna približava Euroligu

Autor:

01.10.2008. 22:00


Vjerujemo da ćemo ovom financijskom potporom pomoći klubu da nastavi s osvajanjem trofeja, a posebno da ove godine bude uspješan u utrci za Euroligu
Jučer je u press dvorani Športskog centra Višnjik svečano potpisan novi trogodišnji sponzorski ugovor između Košarkaškog kluba Zadar i OTP banke Hrvatska. S tim ugovorom je aktualnom prvaku Hrvatske osigurano 4,2 milijuna kuna. Ugovor su potpisali Damir Odak, predsjednik Uprave OTP banke i mr. Kristijan Magaš, predsjednik Uprave Košarkaškog kluba Zadar. Tim je činom OTP banka u sklopu programa ” Zeleno svjetlo za sport” nastavila više od tri desetljeća dugu tradiciju sponzoriranja najuspješnijeg zadarskog sportskog tima. S ovim novim ugovorom OTP banka je postala jedan od najvećih sponzora košarkaša Zadra.
– Ponosni smo i veseli nas što kao banka, koja je neraskidivo vezana uz Zadar, već dugi niz godina pružamo potporu Košarkaškom kluba Zadar, koji pronosi glas o “gradu košarke” daleko izvan granica naše zemlje. Vjerujemo da ćemo ovom financijskom potporom pomoći klubu da nastavi s osvajanjem trofeja, a posebno da ove godine bude uspješan u utrci za Euroligu – izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Damir Odak, predsjednik Uprave OTP banke.
Veliko zadovoljstvo iskazao je i Kristijan Magaš, predsjednik Uprave KK Zadar koji je izjavio:
– Danas je bio jedan od događaja za koje se nadam da će ih biti još u ovoj dvorani. Potpisali smo jedan važan sponzorski ugovor sa nama jako dragom bankom koja nas prati već godinama. Nastavila se trogodišnjom suradnjom u puno većem iznosu nego u prošlom ugovor i osobito nam je drago što OTP banka prati naš projekt i kao domicilna banka kojoj je sjedište u Zadru želi pomoći klubu koji je najomiljeniji sportski tim u gradu. Mislim da će se suradnja nastaviti ubuduće i da će ovo biti signal drugim gradskim firmama da se priključe suradnji. Također je važno napomenuti da je OTP banka prvi sponzor koji je ušao u novu dvoranu na Višnjiku.
Svečanim potpisivanjem i rukovanjem dvaju predsjednika Uprava, službeno je poćeo teći trogodišnji ugovor te su tako svi sudionici događaja mogli prići degustaciji delicija sa bogato opremljenog švedskog stola. Kao znak zahvalnosti predsjednik Magaš je predsjedniku Uprave OTP banke Damiru Odaku i direktoru sektora poslovnog bankarstva Rajku Zurku uručio dvije godišnje “Zlatni Vip” karte da bi mogli uživo popratiti aktualnog prvaka Hrvatske u pohodu na Euroligu, najelitnije europsko košarkaško natjecanje.