Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Savjeti se šire hrvatskim gradovima

01.10.2013. 22:00
Savjeti se šire hrvatskim gradovima


Savjet mladih Zadarske županije i Savjet mladih Vukovarsko-srijemske županije, u suradnji sa Savjetom mladih grada Biograda na Moru, organizirali su edukaciju


Savjet mladih Zadarske županije i Savjet mladih Vukovarsko-srijemske županije, u suradnji sa Savjetom mladih grada Biograda na Moru, organizirali su od 27. do 29. rujna ove godine edukaciju o savjetima mladih za postojeće i potencijalne članove savjeta mladih u Republici Hrvatskoj. Edukaciju je pohađalo 18 sudionika, a održana je u Gradskoj vijećnici u Biogradu na Moru.
Prvog dana edukacije predavanje je održao Karlo Kralj, predstavnik Mreže mladih Hrvatske. Tijekom edukacije članovi postojećih Savjeta mladih imali su priliku raspraviti o problemima s kojima se suočavaju u svome radu i međusobno podijeliti iskustva i rješenja.
Potencijalni članovi savjeta su tijekom edukacije usvojili potrebne informacije za osnivanje savjeta mladih u općinama i gradovima iz kojih dolaze, a gdje trenutačno nema savjeta. Sudionici ove edukacije uspostavili su suradnju koja se planira nastaviti i proširiti, a sve u cilju kvalitetnog rada savjeta mladih u Hrvatskoj.