Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nova kolekcija torbica zadarske modne dizajnerice Ivane Bičanić

02.10.2018. 12:23
Nova kolekcija torbica zadarske modne dizajnerice Ivane Bičanić


Crna torbica, kao baza dodacima odjeće svih trendseterica,  i ne samo njih, u fokusu je najnovije modne kolekcije zadarske modne  dizajnerice Ivane Bičanić. U okviru svog brenda Chic IB torbice Ivana je  osmislila svoje verzije popularne bezvremenske crne torbice, izbacivši  kolekciju Black diamond. 
– Klasično lijepa crna torbica koja se igra s ekstravagantnim uzorcima  i detaljima ostavit će bez daha sve ljubiteljice mode koje njeguju luksuzan i seksipilan styling, naglašava Ivana i dodaje da je povod za tako  osmišljenu novu kolekciju – jesen!
– Obukla sam svoje nove torbice u jesensko ruho u kojem dominira  crna boja. Nova je kolekcija Chic IB torbice istovremeno i klasična i  moderna no prije svega luksuzna. Brodskom skaju od kojeg izrađujem  torbe novi su sjaj dali kroko, zmijski i leopard uzorak, a ne nedostaje ni  "robusnih" detalja poput metalnih zakovica. Jesenska kolekcija je za  mene uvijek izazov jer nakon ljetnog blještavila boja, potrebno je primiriti kreativne misli i stvoriti komad koji će biti nosiv tijekom većeg  dijela godine. Igrala sam stoga na sigurno i odlučila se za crnu boju naravno nastojeći detaljima i uzorcima dati svoj prepoznatljivi potpis i  pečat, rezimira Bičanić.
Za nositeljicu kampanje dizajnerica je odabrala zadarsku manekenku  Anitu Maričić, naglašavajući kako ona svojim seksipilom svakako podiže i razinu privlačnosti Chic IB torbica.
Black Diamond kolekcija, uz sada već prepoznatljiv bucket model,  broji i novi mini kockasti model s preklopom, a još jedna novost su large shopper torbe, sada s našivenim ručkama od platna ili brodskog  skaja.
– Poznato je da malo toga veseli jednu damu kao dobar shopping,  kroz smijeh ističe Bičanić i zaključuje da je uvjerena da će stoga brojne  od njih pronaći pravu torbicu upravo među modelima s njenim potpisom.