U četvrtak i petak veliki dio Poluotoka ostaje bez vode

Slika korisnika valentinam
Obavijest iz Vodovoda
Tijekom radova, do uspostavljanja normalne vodoopskrbe, bit će osigurana cisterna s vodom za ljudsku potrošnju
Iz Vidovoda su najavili radove na vodoopskrbnom sustavu

NOVO

Iz zadarskog Vodovoda, nakon obavijesti o radovima na Poluotoku, poslali su obavijest kako se radovi odgađaju. Potrebni radovi će se, kažu iz Vodovoda, naknadno najaviti, a izvodit će se u večernjim, odnosno noćnima satima.

PRIJE

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, u četvrtak 4. listopada, od 9 do 13 sati bez vode će biti svi potrošači na Poluotoku od Ulice Bartula Kašića i Ulice Krešimira Ćosića do Kopnenih vrata i uvale Foša te do ulica Poljana pape Aleksandra III., Šimuna Kožičića Benje i Obale kralja Petra Krešimira IV.

Tijekom radova do uspostavljanja normalne vodoopskrbe bit će osigurana cisterna s vodom za ljudsku potrošnju u Ulici Sirac kod Osnovne škole petra Preradovića izvijestili su iz Vodovoda.

Također, dan poslije, u petak 5. listopada, od 9 do 13 sati bez vode će biti svi potrošači na Poluotoku od Ulice Istarska obala do ulica Poljana pape Aleksandra III., Šimuna Kožičića Benje i Obale kralja Petra Krešimira IV.

Tijekom radova, do uspostavljanja normalne vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će osigurana na Trgu pet bunara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno