RUŽIČASTI LISTOPAD Učenici MIOC-a u akciji »Mama budi zdrava«

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Performance i podjela edukativnih letaka za brigu o zdravlju
Riječ je akciji udruge SVE za NJU koja od 2008. godine djeluje u prevenciji bolesti i pružanju sveobuhvatne pomoći ženama oboljelima od raka. Prošle godine je udruga osmislila projekt »Mama budi zdrava« i provela ga u 28 obrazovnih ustanova u Hrvatskoj, a sada i u Zadru u suradnji s Lions klubom
Zadarski list
Mašući balonima prepoznatljive boje, učenici su formirali simbolične ružičaste vrpce

Stotinjak učenika zadarske Gimnazije Franje Petrića, poznate i kao MIOC, okupilo se jučer u dvorištu škole kako bi sudjelovali u akciji »Mama budi zdrava – Ružičasti listopad«. Mašući balonima prepoznatljive boje, na školskom su igralištu te oko biste Franje Petrića formirali su simbolične ružičaste vrpce a nakon fotografiranja svojim majkama odnijeli edukativne letke u kojima se žene pozivaju na brigu o zdravlju.
Riječ je akciji udruge SVE za NJU koja od 2008. godine djeluje u prevenciji bolesti i pružanju sveobuhvatne pomoći ženama oboljelima od raka. Prošle godine je udruga osmislila projekt »Mama budi zdrava« i provela ga u 28 obrazovnih ustanova u Hrvatskoj. U suradnji s Lions klubom Zadar projekt je ove godine ostvaren i u Zadru, u MIOC-u, na prvi dan listopada, Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka.
Nakon kratkog performansa obilježenog ružičastima balonima, aktualna predsjednica Lions kluba Zadar, Mirjana Belić zahvalila je učenicima i nastavnom osoblju na čelu s ravnateljicom Blankom Pedišić na sudjelovanju u akciji kojoj je cilj promicanje Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka i poticanje žena na brigu o zdravlju.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno