Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Za 32 momčadi nastupilo 500 natjecatelja

01.11.2011. 23:00
Za 32 momčadi nastupilo 500 natjecatelja


Od 28. do 30. listopada na terenima hotela Donat održao se 17. turnir Udruga dragovoljaca Domovinskog rata iz cijele Hrvatske u malom nogometu, balotama, pikadu, belotu i briškuli. Susrete je otvorila Nevenka Benić, ravnateljica Uprave za hrvatske branitelje, a nazočne je pozdravio Zvonimir Vrančić, zadarski gradonačelnik. Na turniru se natjecalo preko 500 natjecatelja u 32 momčadi.
U finalu malonogometnog turnira sastale su se momčadi Dragovoljaca iz Brodsko-posavske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Bila je dobra utakmica, a oba vratara su izdržala cijeli regularni dio ne primivši zgoditke tako da su šesterci odlučivali pobjednika. Igrači Brodsko-posavske županije bili su bolji u izvođenju šesteraca te su zasluženo osvojili prvo mjesto 17. turnira UHDDR-a. Igrači iz Zadarske županije nisu imali sreće, poraženi su na otvaranju, a igrali su u sastavu: Zoran Mijolović, Franko Burčul, Denis Košević, Aldo Bobanović, Venci Kvartuč, Branimir Gulan, Petar Burčul, Ante Kožul, Marin Paleka, Slobodan Debić Pićo, Nevio Vrkić. Voditelj je bio Nino Rašin.
Natjecanje u briškuli: Nakon izlučnih natjecanja 18 parova pobjednici su bili članovi Svetog Filipa i Jakova, Ivan Majica i Romano Raspović. Drugi su članovi Benkovca (Žilić-Pešut), a treće Vodice.
Natjecanje u belotu: 1. Zlatko Muskić i Dražen Dlaka (Koprivničko-križevačka), 2. Tomislav Sirovac i Siniša Šandor (Sisačko-moslovačka), 3. Miroslav Klobučar i Vlatko Bedi (Virovitičko-podravska)
Pikado, pojedinačno: 1. Ivan Antunović, 2. Ivan Voštak, 3. Marko Farkaš.
Boće: 1. Solin, 2. Splitsko-dalmatinska županija, 3. Ličko-senjska županija.


Finale


BRODSKO POSAVSKA 2
BJELOVARSKO-BILOGORSKA 0
ZADAR – Malonogometno igralište na Boriku. Gledatelja 300. Suci: Zoran Mijolović i Ante Kožul (Zadar).
BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Goran Martić, Pavao Radić, Damir Konrad, Tomislav Raspudić (1), Stjepan Radić (1), Ante Arelić, Mirko Rosandić, Ivan Đaković. Voditelj: Pavao Radić.
BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA: Slavko Huzjak, Vinko Vukić, Josip Ptičar, Hrvoje Grgić, Tihomir Đolan, Dragan Franjić, Petar Raić, Stipan Sabljar, Božidar Bokšan. Voditelj: Stipan Sabljic.