Za 32 momčadi nastupilo 500 natjecatelja

Slika korisnika admin
Malonogometaši iz Zadarske županije

Od 28. do 30. listopada na terenima hotela Donat održao se 17. turnir Udruga dragovoljaca Domovinskog rata iz cijele Hrvatske u malom nogometu, balotama, pikadu, belotu i briškuli. Susrete je otvorila Nevenka Benić, ravnateljica Uprave za hrvatske branitelje, a nazočne je pozdravio Zvonimir Vrančić, zadarski gradonačelnik. Na turniru se natjecalo preko 500 natjecatelja u 32 momčadi.

U finalu malonogometnog turnira sastale su se momčadi Dragovoljaca iz Brodsko-posavske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Bila je dobra utakmica, a oba vratara su izdržala cijeli regularni dio ne primivši zgoditke tako da su šesterci odlučivali pobjednika. Igrači Brodsko-posavske županije bili su bolji u izvođenju šesteraca te su zasluženo osvojili prvo mjesto 17. turnira UHDDR-a. Igrači iz Zadarske županije nisu imali sreće, poraženi su na otvaranju, a igrali su u sastavu: Zoran Mijolović, Franko Burčul, Denis Košević, Aldo Bobanović, Venci Kvartuč, Branimir Gulan, Petar Burčul, Ante Kožul, Marin Paleka, Slobodan Debić Pićo, Nevio Vrkić. Voditelj je bio Nino Rašin.

Natjecanje u briškuli: Nakon izlučnih natjecanja 18 parova pobjednici su bili članovi Svetog Filipa i Jakova, Ivan Majica i Romano Raspović. Drugi su članovi Benkovca (Žilić-Pešut), a treće Vodice.

Natjecanje u belotu: 1. Zlatko Muskić i Dražen Dlaka (Koprivničko-križevačka), 2. Tomislav Sirovac i Siniša Šandor (Sisačko-moslovačka), 3. Miroslav Klobučar i Vlatko Bedi (Virovitičko-podravska)

Pikado, pojedinačno: 1. Ivan Antunović, 2. Ivan Voštak, 3. Marko Farkaš.

Boće: 1. Solin, 2. Splitsko-dalmatinska županija, 3. Ličko-senjska županija.

Finale

BRODSKO POSAVSKA 2

BJELOVARSKO-BILOGORSKA 0

ZADAR - Malonogometno igralište na Boriku. Gledatelja 300. Suci: Zoran Mijolović i Ante Kožul (Zadar).

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Goran Martić, Pavao Radić, Damir Konrad, Tomislav Raspudić (1), Stjepan Radić (1), Ante Arelić, Mirko Rosandić, Ivan Đaković. Voditelj: Pavao Radić.

BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA: Slavko Huzjak, Vinko Vukić, Josip Ptičar, Hrvoje Grgić, Tihomir Đolan, Dragan Franjić, Petar Raić, Stipan Sabljar, Božidar Bokšan. Voditelj: Stipan Sabljic.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno