Helena Mikulandra preuzela Forum Mladih SDP-a Zadar

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Održani unutarstranački izbori u podmlatku SDP-a
Mikulandra je dosad bila potpredsjednica Foruma mladih Zadar, a također je i aktualna članica predsjedništva Foruma mladih Hrvatske
SDP
Novoizabrano vodstvo Foruma mladih SDP-a Zadar

Helena Mikulandra izabrana je za novu predsjednicu Foruma mladih GO SDP-a Zadar na XI. izbornoj konvenciji tog foruma. Mikulandra je dosad bila potpredsjednica Foruma mladih Zadar, a također je i aktualna članica predsjedništva Foruma mladih Hrvatske.
Za potpredsjednike zadarske organizacije izabrani su Sandro Lovrinović i Marko Topić. Za novi saziv Gradskog odbora izabrani su Patricija Novoselović, Vladimir Bulić, Mate Jukić, Krste Gašperov i Ivan Vincek.
Nova predsjednica Foruma mladih SDP-a Zadar Helena Mikulandra zahvalila se svim članovima i delegatima na ukazanom povjerenju te čestitala izabranima.
- Forum je mjesto progresivnih ideja, mjesto u kojem se treba boriti za obespravljene te pritom staviti naglasak i na radnike. Sljedećem sazivu fokus mora biti u upozoravanju na nezavidan položaj mladih ljudi na tržištu rada, rješavanje stambenog pitanja mladih i dugoročnog najma te pronalazak rješenja i stavljanja u fokus javnosti problematike mladih. Mladi moraju biti korektiv društva te upozoravati i djelovati po pitanju lokalnih problema, istaknula je Mikulandra dodajući da će, ako iz grada Zadra odu mladi, ubrzo ostati samo problemi.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno