Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dječaci stižu u Maraschino bar!

01.12.2011. 23:00
Dječaci stižu u Maraschino bar!


– Broj ulaznica je ograničen, zato nemojte ostati bez svoje karte kao što se dogodilo u Zagrebu i Rijeci, poručili su organizatori


Nakon što su rasprodali prvu nakladu albuma “ISTINA”, održali dva koncerta zaredom u punom zagrebačkom KSET-u te jedno vrijeme bili na prvom mjesto top liste najprodavanijih domaćih izdanja, splitsko-zagrebački hip hop kolektiv Dječaci stiže i u Zadar. Naime, koncert je dogovoren za petak 16. prosinca, a cijena ulaznice je 30 kuna.
Dječaci su Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo, a napominju kako postoji i šira obitelj dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka koji predsjedava. Osnovani su 2005. godine, nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima. Do sad su izdali dva albuma, 2008. godine objavljuju svoj prvi album nazvan Drama, za koji osvajaju Zlatnu Kooglu kao album godine, a nakon toga i nagradu Indexi 09 za hip hop album godine. Posljednji album Istina ruši sve rekorde prodaje, a pjesme Dalmacija, Lovrinac i ostale skupljaju sve više klikova na Youtubeu te haraju radiostanicama.
– Broj ulaznica je ograničen, zato nemojte ostati bez svoje karte kao što se dogodilo u Zagrebu i Rijeci, poručili su organizatori.
Dječaci su posljednji put u Zadru nastupili prije tri godine na koncertu u organizaciji Udruge Porat pod nazivom “Nema sretnih droga”.