Dan masovnog brijanja u Zadru u humanitarne svrhe

Slika korisnika valentinam
BRICE U AKCIJI
Već od deset sati uz neizostavnu kavicu na sve načine i šušur čekao se red ispred dviju pokretnih brijačnica, a klijenti su redom odlazili sa zadovoljnim osmijehom na licu
Zvonko KUCELIN
Za imidž dogradonačelnika Ante Babića pobrinuo se brico Ivan Mišković, a potporu su mu pružali djedice

U sklopu programa ovogodišnjeg, trećeg Adventa u Zadru, na Trgu pet bunara u subotu prijepodne muški dio populacije imao je priliku ošišati se i obrijati kod poznatih zadarskih brica iz barbershopa MR.RAZOR i brijačnice Bulić te tako pripomoći u prikupljanju sredstava za Ligu protiv raka Zadar.

Već od deset sati uz neizostavnu kavicu na sve načine i šušur čekao se red ispred dviju pokretnih brijačnica, a klijenti su redom odlazili sa zadovoljnim osmijehom na licu.

Jakov Perica i Stipe Grgurović iz brijačnice Bulić, koji su svoju brijačku radnju smjestili ispred adventske kućice "Unusual Winterhouse", humanitarnoj akciji koja ima svoje temelje u No-Shave Novemberu, odazvali su se na poziv Vedrana Božićeva i nisu dvojili niti trenutka.

- Drago nam je da možemo svojim radom i znanjem doprinjeti nečem tako humanom te pomoći sugrađanima oboljelim od malignih bolesti, ne ispuštajući pribor iz ruku - škare, britvu i češalj, rekli su Jakov i Stipe. Pred drugom kućicom, dijagonalno od ovog vrsnog dvojca smjestio se jednako stručan i spretan dvojac iz brijačnice MR. RAZOR - Ivan Mišković i Jakov Jović.

- Drago nam je što sudjelujemo u prikupljanju sredstava za pomoć oboljelima od raka. Svi koji su jutros sjeli na naš stolac otišli su zadovoljni, a neki su samo ostavili donaciju jer im nije bilo potrebno ni brijanje ni šišanje, rekao je Mišković.

Među klijentima dviju brijačnica koje su jučer djelovale na otvorenom bilo je i političara, sportaša te osoba iz javnog života, ali i zadarskih studenata koji su ovaj vikend došli na Advent upravo zbog sudjelovanja u hvalevrijednoj akciji.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)