Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

HUMANITARNA AKCIJA Donirali 384 komada deka i 422 komada plahti

02.12.2020. 09:11


Učenici i zaposlenici Srednjoškolskog đačkog doma Zadar sudjelovali su u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji te su donirali Općoj bolnici Zadar ukupno 384 komada deka i 422 komada plahti koji će se koristit u zbrinjavanju stacionarnih bolesnika smještenih na Odjelima Opće bolnice Zadar.
Riječ je o projektu Volonterskog kluba Srednjoškolskog đačkog doma čiji su članovi organizirali i proveli ovu humanitarnu akciju.
Naime, na inicijativu v. d. ravnatelja Stipice Radoša i profesorice Marinke Čuline Rončević te u organizaciji voditeljice Volonterskog kluba Maje Balić Motušić, prof. i profesorica Petre Mitrović i Dijane Ivčić, učenici i učenice Srednjoškolskog đačkog doma Zadar donirali su 384 deke i 422 plahte Općoj Bolnici Zadar.
– U akciji su također sudjelovali naši djelatnici: gđa Zdenka Zorić, medicinska sestra Divna Peričić i domar Damir Perica. Posebno se zahvaljujemo našim učenicima/ama koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji i nadamo se da smo na ovaj način uspjeli bar malo pomoći našim zdravstvenim djelatnicima i pokazati koliko cijenimo sve što rade za nas u ovim zahtjevnim vremenima borbe s pandemijom COVID-19, javljaju iz Srednjoškolskog đačkog doma.