Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Škodi, Lecci i Tičiću novogodišnji turnir

Autor: Čedo Fabulić

02.01.2013. 23:00
Škodi, Lecci i Tičiću novogodišnji turnir

Foto: Filip BRALA



Paolo Lecca, Marino Škoda i Veljko Tičić pobjednici su Novogodišnjeg turnira parova koji je održan u Boćarskom domu u Povljani. Trodnevni turnir je okupio šesnaest parova sastavljenih od igrača iz županije, od Nina, Paga do Benkovca. Nakon utakmica po skupinama s repesažom kada su otpali mnogi znani parovi Leca, Marino Škoda i treći igrač Tičić uspješno su prošli četvrtfinale pobijedivši tijesno, 12:10, Braju Viduku i Orlića. U polufinalu su svladali uhodani par Mladena Škodu i Šimu Rukavinu. Prolaz u finale osigurali su Ivanko Komadina i Mladen Katić nakon pobjede nad Zdravkom Veršićem i Markom Kokićem. U njihovom finalnom obračunu daleko uvjerljivi bili su Lecca, Marino Škoda i Tičić pobijedivši sa 13:1. Prva tri najuspješnija para dobili su novčane nagrade, a zajednički domjenak sa grahom i kobasicama na kraju je obilježio trodnevnu boćarsku feštu s nizom uzbudljivih utakmica.
Rezultat, četvrtfinale: D. Vrsaljko/J. Vrsaljko – Komadina/Katić 9:11, P. Lecca/Ma. Škoda – Ž. Viduka/N. Orlić 12:10, Ml. Škoda/Š. Rukavina – Deša/Ž. Crnjak 7:6, Anđ. Paleka/Ant. Paleka – Z. Kokić/Z. Veršić 7:13.
Polufinale: Kamadina/Kati – Ml. Škoda (Rukavina 11:8, Lecca/Tičić (Ma. Škoda) – Veršić/Kokić 13:7.
Finale: Komadina/Katić – Lecca/Ma. Škoda (Tičić) 1:13. Za 3. mjesto: Kokić/Veršić – Ml. Škoda/Rukavina 13:7.


Prijave za Zimsku ligu


U organizaciji ŽBS-a idućeg tjedna započet će Zimska liga županijskih klubova. Zainteresirani se mogu prijaviti u boćarskom domu najkasnije do 6. siječnja. Natjecateljske discipline su trojka, par, i dva kruga.