Vrijednost ugovora o stipendiranju 140 tisuća kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
Benkovački gradonačelnik Kutija nada se da će mladi znanje ugraditi u budućnost svoga grada

Gradonačelnik Grada Benkovca Branko Kutija potpisao je ugovore o stipendiranju 20 učenika i 16 studenata ukupne vrijednosti 140.400,00 kuna. Stipendije su dodijeljene na osnovi odluke povjerenstva za dodjelu stipendija i nagrada učenicima i studentima s područja Grada Benkovca za 2012/2013. školsku/akademsku godinu.

Tom prigodom gradonačelnik Kutija istaknuo je kako je Grad Benkovac s dodjelom stipendija krenuo prije 15 godina, a do danas, podsjetio je, dodijeljeno je 986 stipendija (444 studentske i 542 učeničke) s ukupnim iznosom od 3.666.500,00 kuna.

- Financijska nam situacija, nažalost, ne dopušta da izdvajamo više sredstava za stipendiranje učenika i studenata, a koristim priliku da se zahvalim OTP banci od koje smo ove godine dobili 50 tisuća kuna što će nam uvelike olakšati stipendiranje u 2012./2013. školskoj/akademskoj godini, naglasio je gradonačelnik Kutija te dodao kako će se truditi da u skladu s mogućnostima isplata stipendija bude redovita.

- Svima vam želim uspjeh u školi i na studiju s nadom da ćete svoje znanje i sposobnosti nakon školovanja ugraditi u budućnost i boljitak našega grada, istaknuo je Kutija. Povjerenstvo za dodjelu stipendija i nagrada učenicima i studentima za školsku (akademsku) 2012./2013. godinu zaključilo je da pravo na stipendiju Grada Benkovca po odredbama Pravilnika o stipendiranju i nagrađivanju učenika i studenata Grada Benkovac i na temelju natječaja ostvaruju studenti prve godine: Mario Vidović, Andrej Jukić, Samanta Bačić, te studenti od 2. do 5. godine studija: Lucija Mikulić, Zvonimir Mikulić, Doris Erceg, Barbara Knez, Marija Mijić, Iva Čerin, Marijana Kardum, Marta Žutelija, Darija Margarin, Maja Čirjak, Ivana Ušljebrka, Marija Orlović i Andreja Anđić.

Uz studente pravo na stipendiju ostvarili su učenici prvih razreda srednje škole: Marica Mikulić, Dragana Raič, Sandra Divković, Ivana Bljaić, Marija Jonjić, Maja Vrsaljko i Melita Petrić svi učenici s prosjekom ocjena 5,00. Isto tako pravo na stipendiju ostvarili su učenici od drugog do četvrtog razreda: Katarina Mikulić, Antonela Čačić, Šime Katuša, Antonio Ledenko, Matea Mlakić, Marino Mikić, Kristina Lončar, Andrijana Kardum, Suzana Kalanj, Matea Cajlan, Antonela Pintur, Ivan Katuša i Nikola Rogić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno