Grad daje do 40.000 kuna po kući

Slika korisnika mkvanja
Natječaj za energetsku obnovu
Moguće je dobiti najviše 30.000 kuna za povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice i zamjenu stolarije vanjske ovojnice te najviše 12.000 kuna za nabavu i ugradnju solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje, kao i za nabavu i ugradnju kotla na drvnu biomasu
Vedran SITNICA
U tijeku je Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

U tijeku je Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2018. godinu. Natječaj uključuje sufinanciranje sljedećih mjera povećanja energetske učinkovitosti:

1. nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje

2. povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice

3. zamjena stolarije vanjske ovojnice

4. nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Građani mogu do 25. veljače podnijeti prijavu Gradu Zadru za sufinanciranje jedne, više ili sve od navedenih mjera i tako ostvariti bespovratna sredstva u iznosu do 40 posto po pojedinoj mjeri, odnosno najviše 30.000 kuna za mjeru povećanja toplinske zaštite vanjske ovojnice i zamjene stolarije vanjske ovojnice te najviše 12.000 kuna za mjeru nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje i nabave i ugradnje kotla na drvnu biomasu. Iznos bespovratnih sredstava Grada Zadra za istovremenu prijavu više mjera po ovom natječaju ne može biti viši od 40.000 kuna po obiteljskoj kući.

Prijavni obrazac može se preuzeti s internet stranice Grada Zadra www.grad-zadar.hr ili osobno u prostorijama Grada Zadra, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Brne Krnarutića 13. Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonski na 023/208-043 ili slanjem upita na e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr. Rok za predaju prijave s potrebnom dokumentacijom je 25. veljače 2019. godine.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2 (1 glasova)