Longin: Zahvaljujem vam na požrtvovanosti i odgovornom čuvanju kopnene hrvatske granice

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika martinazd
Župan posjetio djelatnike postaje granične policije Gračac
O državnoj granici na kopnu u Zadarskoj županiji, dugoj 48,9 kilometara, brinu djelatnici Policijske pogranične postaje Gračac. Državna granica proteže se dvjema rijekama, Krkom u dužni 4,9 km, te Unom 4,4 km. Ostatak je kopnena ili zelena granica u dužini od 39,6 km
ZADARSKA žUPANIJA
Župan je zahvalio policajcima na požrtvovanosti

Prvog radnog dana u 2020. godini župan Božidar Login je posjetio, u pratnji načelnika Policijske uprave zadarske Antona Dražine i suradnika, postaju granične policije Gračac u Srbu. Tijekom posjeta policijski službenici su izvijestili župana o svojim redovnim djelatnostima te zajedno obišli prostorije novosagrađenog sjedišta policijske postaje i područje cestovnog graničnog prijelaza za pogranični promet »Lička Kaldrma« prema Bosni i Hercegovini.
- Zahvaljujem na vašoj požrtvovnosti i odgovornom obavljanju zadaća čuvanja kopnene hrvatske granice na prostoru Zadarske županije. Ovaj prostor je poznat po surovim hladnim zimskim uvjetima ali sunčani zimski dan nam je dopustio da se uvjerimo i u iznimnu prirodnu ljepotu ovog dijela Zadarske županije obilaskom vrela rijeke Une koje predstavlja jedan od vrijednih prirodnih lokaliteta naše županije. Želim vam svima uspješnu i mirnu novu 2020. godinu – rekao je župan Longin tijekom obilaska terena sa policijskim službenicima.


»Ovaj prostor je poznat po surovim hladnim zimskim uvjetima ali sunčani zimski dan nam je dopustio da se uvjerimo i u iznimnu prirodnu ljepotu ovog dijela Zadarske županije obilaskom vrela rijeke Une koje predstavlja jedan od vrijednih prirodnih lokaliteta naše županije.

Božidar Longin

O državnoj granici na kopnu u Zadarskoj županiji, dugoj 48,9 kilometara, brinu djelatnici Policijske pogranične postaje Gračac. Državna granica proteže se dvjema rijekama, Krkom u dužni 4,9 km, te Unom 4,4 km. Ostatak je kopnena ili zelena granica u dužini od 39,6 km.
Postaja granične policije Gračac je mješovita policijska postaja, druge kategorije. Smještena je na sjeveru Zadarske županije sa sjedištem u mjestu Srbu, u Zagrebačkoj ulici. Obuhvaća pretežno planinsko i brdovito područje od oko 1.018 kilometara kvadratnih. Po površini koju obuhvaća spada u jednu od najvećih Policijskih postaja u Republici Hrvatskoj, koja na području svoje teritorijalne nadležnosti obavlja poslove granične, temeljne i kriminalističke policije, te upravne poslove.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno