Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zadarske maturantice demonstrirale znanje u dm-ovoj prodavaonici

02.02.2011. 23:00
Zadarske maturantice demonstrirale  znanje u dm-ovoj prodavaonici


Maturantice  Ekonomsko-birotehničke i trgovačke  škole u Zadru, Noema Švorinić, Martina Herceg i Anamarija Zubović okušale su, u  sklopu školskog natjecanja  (disciplina prodavač), svoje  prodavačke vještine u dm-ovoj  prodavaonici u zadarskom TC  Supernova i na taj način zavrijedile vrijedne nagrade koje  je za njih priredio dm,  priopćila je ova trgovačka  kuća.
Pobjednica Noema Švorinić  spretno je prikazala svoja znanja u kategorijama kao što su  pristup kupcu i poznavanje robe žiriju sastavljenom od četiri  profesorice trgovačke škole te  dm-ove poslovotkinje. Postavivši primjer svim mladim trgovcima, sve su tri učenice pokazale  kako zaslužuju sve pohvale žirija.
– Djevojke su nam na ovom  natjecanju prezentirale zaista  zavidnu razinu kvalitete i  praktičnog znanja u području  pružanja prodajne usluge kupcu. Jedna od ključnih prednosti koje smo kod pobjednica  prepoznali je upravo spremnost da svakom kupcu  poklone  svoj osmijeh i pruže odgovarajući savjet, a upravo taj dio  usluge kupci u dm-u ponajviše  cijene, naglasila je Mirjana  Radić, dm-ova poslovotkinja.